Višenamjensko Bio sredstvo za čišćenje – spray, 500 ml

29.67kn34.90kn (-15%)

Trgovina: Pero

Dostupno

500 ml

100% reciklirajuća ambalaža

  Postavite pitanje
Compare

Bio partner u svakodnevnom čišćenju svih kućanskih površina. Netoksična formulacija s aktivnim biljnim tvarima sa sigurnošću uklanja bakterije, viruse i prljavštinu s kuhinjskih površina, voća i povrća, frižidera, dječjih igračaka, pločica, plastike, lakiranog drva, mramora, betona, porculana, inoxa, furnira i granita. Za sobom ostavlja topli, herbalno-balzamični miris kadulje i ružmarina. Bez fosfata, umjetnih mirisa, boja i konzervansa. Sadrži samo prirodne sastojke.

Poprskati izravno na površinu i prebrisati čistom vlažnom krpom.

Prskalicu je moguće ponovno upotrijebiti s pero® Refillom.

SASTOJCI OTKUDA POTJEČU KAKO DJELUJU
Voda destilirana voda pročišćena od nečistoća pomaže otapanje sastojaka
Alkohol denat. dobiven iz prirodnih šećera fermentacijom kvasaca dezinficira i pomaže otapanje sastojaka
Kokos glukozid prirodni surfaktant biljnog podrijetla iz obnovljivih izvora odličan za osobe s osjetljivom kožom
Limunska kiselina dobivena fermentacijom prirodnog kvasaca bez GMO-a omekšava tvrdu vodu i produljuje vijek trajanja
Eterično ulje kadulje 100% čisto eterično ulje antibakterijsko, prirodan miris
Eterično ulje ružmarina 100% čisto eterično ulje uništava viruse i gljivice, prirodan miris
Be the first to review “Višenamjensko Bio sredstvo za čišćenje – spray, 500 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Reviews

There are no reviews yet.

No more offers for this product!

Politika otpreme

Hrvatska - besplatna dostava za narudžbe iznad 299kn. Za manje narudžbe dostava se naplaćuje 30kn.

Narudžbe uplaćene radnim danom do 12h otpremaju se isti dan, a dostavljaju u roku 1-3 radna dana.

Narudžbe šaljemo putem partnerske kurirske tvrtke GLS.

Otprema robe

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Narudžbe za otoke ili izolirana mjesta šaljemo Hrvatskom poštom, te dostava traje 3-7 radnih dana.

U trenutku otpremanja paketa, zaprimit ćete e-mail i/ili sms od dostavne službe. Svoju narudžbu možete pratiti online putem Track & Trace usluge na stranicama GLS-a.

Ujutro na dan dostave stići će e-mail i/ili sms poruku koja sadrži informaciju o predviđenom vremenskom okviru dostave te kontakt broj kurira.

Ako paket s naručenim proizvodima ne stigne u očekivanom periodu, pošaljite nam e-mail na info@pero.bio ili nazovite: 091 619 2803 / 091 579 7326

Politika povrata novca

Načini plaćanja

POUZEĆEM (+ 5 KN) - Plaćanje gotovinom dostavljaču po primitku pošiljke.

OPĆOM UPLATNICOM (podržana opcija SLIKAJ I PLATI) - na e-mail adresu zaprimit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate primamo s računa banaka u Europskoj Uniji (Velika Britanija nije uključena). U slučaju uplate s računa izvan Europske Unije izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava umanjen za bankovne naknade.

Otkazivanje / povratak / politika razmjene

Reklamacija robe

U slučaju reklamacije molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju putem e-maila na hej@pero.bio, pismeno na Hortiriviera d.o.o., Žrtava fašizma 6, 51211 Matulji, telefonski na telefon +385 91 619 2803  ili +385 91 579 7326. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju kupac ima prigovor, u prigovoru se mole kupci da navedu broj narudžbe, broj računa i svoje podatke. Hortiriviera d.o.o. će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor po čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

Hortiriviera d.o.o. će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.

U slučaju opravdanog prigovora, trošak zamjene proizvoda s novim proizvodom u cijelosti snosi Hortiriviera d.o.o.

Kupac ima pravo na prigovor i povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu.

Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (koji se nije mogao otkriti pregledom prilikom preuzimanja) što kupac utvrdi po otvaranju proizvoda – kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili sniženje cijene.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju Hortiriviera d.o.o. e-mailom na hej@pero.bio, pismeno ili telefonski na  +385 91 619 2803 ili +385 91 579 7326

opći upiti

Još nema upita.

Glavni izbornik

Višenamjensko Bio sredstvo za čišćenje - spray, 500 ml

29.67kn34.90kn (-15%)

Dodaj u košaricu